Pinsa met zure room en gerookte forel
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g gerookte Ardense forelfilets
- 1/4 venkel
- 4 radijsjes
- 1 lente-uitje
- 1/2 biocitroen
- 4 takjes dille
- 1 pinsa classica (230 g)
- 2 dl zure room
- 1 el olijfolie
- roze peper
- peper
- zout
- 100 g gerookte Ardense forelfilets
- 1/4 venkel
- 4 radijsjes
- 1 lente-uitje
- 1/2 biocitroen
- 4 takjes dille
- 1 pinsa classica (230 g)
- 2 dl zure room
- 1 el olijfolie
- roze peper
- peper
- zout