Kipsalade met gegrilde groenten en kiwidressing
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g kippenborstfilets
- 1 bussel groene asperge
- 1 courgette
- 1 broccoli
- 200 g extra fijne sperziebonen
- 1 krop Romeinse sla
- 1/3 komkommer
- 1 lente-ui
- 2 kiwi's
- 1/2 citroen
- 2 takjes bladpeterselie
- 130 g gevulde olijven met jalapeño
- 150 g biospeltbrood
- 10 el olijfolie
- peper
- zout
- 300 g kippenborstfilets
- 1 bussel groene asperge
- 1 courgette
- 1 broccoli
- 200 g extra fijne sperziebonen
- 1 krop Romeinse sla
- 1/3 komkommer
- 1 lente-ui
- 2 kiwi's
- 1/2 citroen
- 2 takjes bladpeterselie
- 130 g gevulde olijven met jalapeño
- 150 g biospeltbrood
- 10 el olijfolie
- peper