Gelakte kalkoenballetjes met ahornsiroop, pecannoten en pastinaakpuree
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 450 g kalkoenfilet in blokjes
- 100 g guanciale amatriciana
- 1 ei
- 600 g pastinaak
- 1 biocitroen
- 100 g ontpitte kalamonolijven
- 4 takjes bladpeterselie
- 60 g pecannoten
- 1/4 (oudbakken) stokbrood
- 1 dl melk
- 50 g geraspte parmezaan
- 3 el esdoornsiroop
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
- 450 g kalkoenfilet in blokjes
- 100 g guanciale amatriciana
- 1 ei
- 600 g pastinaak
- 1 biocitroen
- 100 g ontpitte kalamonolijven
- 4 takjes bladpeterselie
- 60 g pecannoten
- 1/4 (oudbakken) stokbrood
- 1 dl melk
- 50 g geraspte parmezaan
- 3 el esdoornsiroop
- 2 el olijfolie
- peper
- zout