Recept zoekresultatenGelakte kalkoenballetjes met ahornsiroop, pecannoten en pastinaakpuree
Recept zoekresultatenGelakte kalkoenballetjes met ahornsiroop, pecannoten en pastinaakpuree
Delhaize logo
  • Gelakte kalkoenballetjes met ahornsiroop, pecannoten en pastinaakpuree
    B

Gelakte kalkoenballetjes met ahornsiroop, pecannoten en pastinaakpuree

door Line Couvreur
Gelakte kalkoenballetjes met ahornsiroop, pecannoten en pastinaakpureeB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 450 g kalkoenfilet in blokjes
  • 100 g guanciale amatriciana
  • 1 ei
  • 600 g pastinaak 
  • 1 biocitroen
  • 100 g ontpitte kalamonolijven
  • 4 takjes bladpeterselie
  • 60 g pecannoten
  • 1/4 (oudbakken) stokbrood
  • 1 dl melk
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 3 el esdoornsiroop
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 450 g kalkoenfilet in blokjes
  • 100 g guanciale amatriciana
  • 1 ei
  • 600 g pastinaak 
  • 1 biocitroen
  • 100 g ontpitte kalamonolijven
  • 4 takjes bladpeterselie
  • 60 g pecannoten
  • 1/4 (oudbakken) stokbrood
  • 1 dl melk
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 3 el esdoornsiroop
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • zout