Recept zoekresultatenKippenbouten met bloemkoolrijst, butternutpuree en tomaten uit de oven
Recept zoekresultatenKippenbouten met bloemkoolrijst, butternutpuree en tomaten uit de oven
Delhaize logo
  • Kippenbouten met bloemkoolrijst, butternutpuree en tomaten uit de oven
    Nutri-Score A

Kippenbouten met bloemkoolrijst, butternutpuree en tomaten uit de oven

door Jeroen De Pauw
Kippenbouten met bloemkoolrijst, butternutpuree en tomaten uit de ovenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 kippenbouten
  • 400 g kerstomaten tros
  • 1 kleine butternutpompoen
  • 1 bloemkool
  • 4 takjes tijm
  • 90 g boter
  • 3 el olijfolie
  • 1 blokje ontvette gevogeltebouillon
  • peper
  • zout
  • 4 kippenbouten
  • 400 g kerstomaten tros
  • 1 kleine butternutpompoen
  • 1 bloemkool
  • 4 takjes tijm
  • 90 g boter
  • 3 el olijfolie
  • 1 blokje ontvette gevogeltebouillon
  • peper
  • zout