Kippenbouten met bloemkoolrijst, butternutpuree en tomaten uit de oven
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 kippenbouten
- 400 g kerstomaten tros
- 1 kleine butternutpompoen
- 1 bloemkool
- 4 takjes tijm
- 90 g boter
- 3 el olijfolie
- 1 blokje ontvette gevogeltebouillon
- peper
- zout
- 4 kippenbouten
- 400 g kerstomaten tros
- 1 kleine butternutpompoen
- 1 bloemkool
- 4 takjes tijm
- 90 g boter
- 3 el olijfolie
- 1 blokje ontvette gevogeltebouillon
- peper
- zout