Cilbir met gepocheerde eieren en spianata
door Jeroen De Pauw


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 100 g spianata romana
- 4 eieren
- 2 lente-uien
- 2 teentjes knoflook
- 4 takjes tijm
- 500 g Turkse yoghurt
- 2,5 dl arachideolie
- 1 el olijfolie
- 1 kl kruiden ‘Lemon Pepper’ Euroma
- zout
- 100 g spianata romana
- 4 eieren
- 2 lente-uien
- 2 teentjes knoflook
- 4 takjes tijm
- 500 g Turkse yoghurt
- 2,5 dl arachideolie
- 1 el olijfolie
- 1 kl kruiden ‘Lemon Pepper’ Euroma
- zout