Kip fine champagne


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 kippenbouten
- 250 g gemengde champignons
- 1 sjalot
- 50 g geklaarde boter
- peper
- zout
- 75 g Parijse champignons (voor de saus)
- 1 stronk witloof (voor de saus)
- 1 sjalot (voor de saus)
- 30 g boter (voor de saus)
- 1 dl cognac (voor de saus)
- 1 el mosterd (voor de saus)
- 4,5 dl gevogeltefond (voor de saus)
- 2 dl room (voor de saus)
- 4 kippenbouten
- 250 g gemengde champignons
- 1 sjalot
- 50 g geklaarde boter
- peper
- zout
- 75 g Parijse champignons (voor de saus)
- 1 stronk witloof (voor de saus)
- 1 sjalot (voor de saus)
- 30 g boter (voor de saus)
- 1 dl cognac (voor de saus)
- 1 el mosterd (voor de saus)
- 4,5 dl gevogeltefond (voor de saus)
- 2 dl room (voor de saus)