Recept zoekresultatenKalkoengebraad gevuld met champignons en butternut
Recept zoekresultatenKalkoengebraad gevuld met champignons en butternut
Delhaize logo
  • Kalkoengebraad gevuld met champignons en butternut
    B

Kalkoengebraad gevuld met champignons en butternut

door Line Couvreur
Kalkoengebraad gevuld met champignons en butternutB
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
10 porties
  • 2 kalkoenbout
  • 200 g ganzenlever
  • 250 g boerenchipolata’s
  • 350 g gerookt ontbijtspek
  • 1 ei
  • 1 butternutpompoen
  • 400 g paddenstoelen ‘Trio gourmet’
  • 3 sjalotten
  • 6 takjes tijm
  • 2 takjes rozemarijn
  • 5 takjes krulpeterselie
  • 1/4 (oudbakken) stokbrood
  • 1 dl melk
  • 2 dl gevogeltefond
  • 4 el olijfolie
  • 50 g boter
  • peper
  • zout
  • 2 kalkoenbout
  • 200 g ganzenlever
  • 250 g boerenchipolata’s
  • 350 g gerookt ontbijtspek
  • 1 ei
  • 1 butternutpompoen
  • 400 g paddenstoelen ‘Trio gourmet’
  • 3 sjalotten
  • 6 takjes tijm
  • 2 takjes rozemarijn
  • 5 takjes krulpeterselie
  • 1/4 (oudbakken) stokbrood
  • 1 dl melk
  • 2 dl gevogeltefond
  • 4 el olijfolie