Kalkoengebraad gevuld met champignons en butternut
door Line Couvreur


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 10 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 kalkoenbout
 - 200 g ganzenlever
 - 250 g boerenchipolata’s
 - 350 g gerookt ontbijtspek
 - 1 ei
 - 1 butternutpompoen
 - 400 g paddenstoelen ‘Trio gourmet’
 - 3 sjalotten
 - 6 takjes tijm
 - 2 takjes rozemarijn
 - 5 takjes krulpeterselie
 - 1/4 (oudbakken) stokbrood
 - 1 dl melk
 - 2 dl gevogeltefond
 - 4 el olijfolie
 - 50 g boter
 - peper
 - zout
 
- 2 kalkoenbout
 - 200 g ganzenlever
 - 250 g boerenchipolata’s
 - 350 g gerookt ontbijtspek
 - 1 ei
 - 1 butternutpompoen
 - 400 g paddenstoelen ‘Trio gourmet’
 - 3 sjalotten
 - 6 takjes tijm
 - 2 takjes rozemarijn
 - 5 takjes krulpeterselie
 - 1/4 (oudbakken) stokbrood
 - 1 dl melk
 - 2 dl gevogeltefond
 - 4 el olijfolie
 
