Kalkoengebraad gevuld met champignons en butternut
door Line Couvreur


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 10 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 kalkoenbout
- 200 g ganzenlever
- 250 g boerenchipolata’s
- 350 g gerookt ontbijtspek
- 1 ei
- 1 butternutpompoen
- 400 g paddenstoelen ‘Trio gourmet’
- 3 sjalotten
- 6 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 5 takjes krulpeterselie
- 1/4 (oudbakken) stokbrood
- 1 dl melk
- 2 dl gevogeltefond
- 4 el olijfolie
- 50 g boter
- peper
- zout
- 2 kalkoenbout
- 200 g ganzenlever
- 250 g boerenchipolata’s
- 350 g gerookt ontbijtspek
- 1 ei
- 1 butternutpompoen
- 400 g paddenstoelen ‘Trio gourmet’
- 3 sjalotten
- 6 takjes tijm
- 2 takjes rozemarijn
- 5 takjes krulpeterselie
- 1/4 (oudbakken) stokbrood
- 1 dl melk
- 2 dl gevogeltefond
- 4 el olijfolie