Katsu Sando met kip


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 filets kippenborstfilets
- 1 ei
- 8 dikke sneetjes wit vierkantbrood
- 25 g bloem
- 50 g panko
- 4 el Japanese Style’ mayonaise Saitaku
- 4 el barbecuesaus
- 3 el olijfolie
- peper
- 150 g rauwe groenten naar keuze: komkommer, wortelen, venkel, radijzen ... (voor de groentepickles)
- 1 el kristalsuiker (voor de groentepickles)
- 1 dl water (voor de groentepickles)
- 1 dl azijn (voor de groentepickles)
- 1 kl zout (voor de groentepickles)
- 2 filets kippenborstfilets
- 1 ei
- 8 dikke sneetjes wit vierkantbrood
- 25 g bloem
- 50 g panko
- 4 el Japanese Style’ mayonaise Saitaku
- 4 el barbecuesaus
- 3 el olijfolie
- peper
- 150 g rauwe groenten naar keuze: komkommer, wortelen, venkel, radijzen ... (voor de groentepickles)
- 1 el kristalsuiker (voor de groentepickles)
- 1 dl water (voor de groentepickles)
- 1 dl azijn (voor de groentepickles)
- 1 kl zout (voor de groentepickles)