
Ebi Furai: Gepaneerde scampi, koolsalade en Japanse tartaarsaus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 takje peterselie
- 100 g bloem
- 150 g panko
- 1,5 dl rijstazijn
- 1 kl ruwe rietsuiker
- 6 el mayonaise
- 16 diepgevroren scampi 16/20
- 1/4 wittekool
- 1 lente-ui
- 1/2 citroen (het sap)
- 5 eieren
- 7 kleine augurkjes
- zout
- zwarte peper
- 1 takje peterselie
- 100 g bloem
- 150 g panko
- 1,5 dl rijstazijn
- 1 kl ruwe rietsuiker
- 6 el mayonaise
- 16 diepgevroren scampi 16/20
- 1/4 wittekool
- 1 lente-ui
- 1/2 citroen (het sap)
- 5 eieren
- 7 kleine augurkjes
- zout
- zwarte peper