Recept zoekresultaten Garnalenkroketten met yoghurtsaus met geroosterde knoflook
Recept zoekresultaten Garnalenkroketten met yoghurtsaus met geroosterde knoflook
Delhaize logo
  •  Garnalenkroketten met yoghurtsaus met geroosterde knoflook
    A

Garnalenkroketten met yoghurtsaus met geroosterde knoflook

 Garnalenkroketten met yoghurtsaus met geroosterde knoflookA
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g hele bevroren garnalen
  • 1 ei
  • 1 el tomatenpuree
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 sjalot
  • 2 citroenen bio
  • 1/2 bussel bieslook
  • 1 takje tijm
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 2 el cognac
  • 100 g panko
  • 100 g bloem
  • 1 el boter
  • 5 el olijfolie
  • een frituurpan
  • peper
  • 500 g hele bevroren garnalen
  • 1 ei
  • 1 el tomatenpuree
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 sjalot
  • 2 citroenen bio
  • 1/2 bussel bieslook
  • 1 takje tijm
  • 250 g Griekse yoghurt
  • 2 el cognac
  • 100 g panko
  • 100 g bloem
  • 1 el boter
  • 5 el olijfolie
  • een frituurpan