1
Kook de kamut volgens de instructies op de verpakking.
2
Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje in een antiaanbakpan, zonder toevoeging van vetstof.
3
Hak de halfgedroogde tomaten, de ontpitte olijven, de lente-uitjes, de munt en de peterselie. Snijd de komkommer in kleine blokjes en halveer de kerstomaatjes. Doe alles in een slakom en voeg de gespoelde, uitgelekte kikkererwten toe.
4
Giet de kamut af, spoel hem grondig onder koud water en voeg hem in de slakom toe. Meng met de gegrilde pijnboompitten, citroensap naar eigen smaak en de olijfolie (of gebruik de olie uit het schaaltje van de halfgedroogde tomaten). Kruid met peper en zout. Werk af met plukjes oregano.
5
Dien koel op en geef er brood bij.
1
Kook de kamut volgens de instructies op de verpakking.
2
Gril de pijnboompitten op een matig vuurtje in een antiaanbakpan, zonder toevoeging van vetstof.
3
Hak de halfgedroogde tomaten, de ontpitte olijven, de lente-uitjes, de munt en de peterselie. Snijd de komkommer in kleine blokjes en halveer de kerstomaatjes. Doe alles in een slakom en voeg de gespoelde, uitgelekte kikkererwten toe.
4
Giet de kamut af, spoel hem grondig onder koud water en voeg hem in de slakom toe. Meng met de gegrilde pijnboompitten, citroensap naar eigen smaak en de olijfolie (of gebruik de olie uit het schaaltje van de halfgedroogde tomaten). Kruid met peper en zout. Werk af met plukjes oregano.
5
Dien koel op en geef er brood bij.