Kalkoen met sinaasappel en kerrie


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 8 kalkoenbout
- verse rozemarijn
- 200 g ontbijtspek
- 650 g kleine krielaardappelen
- zout
- 1 kruidentuiltje
- 1 kruidnagel
- 3 el olijfolie
- 10 g boter
- 1 vetarm bouillonblokje van gevogelte
- 3 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 20 cl room
- 2 c à s rases afgestreken eetlepel kerriepoeder
- 20 cl Bordeaux Blanc Moelleux
- 2 tomaten
- 2 uien
- 2 wortelen
- 8 sinaasappel
- 2 afgestreken el griessuiker
- peper
- 50 cl water
- 8 kalkoenbout
- verse rozemarijn
- 200 g ontbijtspek
- 650 g kleine krielaardappelen
- zout
- 1 kruidentuiltje
- 1 kruidnagel
- 3 el olijfolie
- 10 g boter
- 1 vetarm bouillonblokje van gevogelte
- 3 el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 20 cl room
- 2 c à s rases afgestreken eetlepel kerriepoeder
- 20 cl Bordeaux Blanc Moelleux
- 2 tomaten