Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenKalkoenlapjes alla puttanesca
Delhaize logo
  • Kalkoenlapjes alla puttanesca

Kalkoenlapjes alla puttanesca

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

Score

5 op 5
Kids
Hoofdgerecht
Kalkoenlapjes alla puttanesca

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 600 g kalkoenlapjes
  • 1 ui
  • 800 g gepelde tomaten in blokjes
  • 100 g ontpitte zwarte en groene olijven in ringetjes gesneden
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 6 ansjovisfilet in olie
  • 250 g verse tagliatelle
  • 1 broccoli
  • 2 knoflookteentje
  • 1 afgestreken eetlepel oregano
  • gemalen pili-pili
  • peper
  • zout
  • boter
  • 3 eetlepels olijfolie

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Kalkoen | Lapjes
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    +/- 385 gr
    +/-13,19€/kg
    +/-€5,08
    F1993022600239300000
  • Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    45 gr
    30,89 €/kg
    €1,39
    S2021021000507870000
  • Kruiden | Peper | Pili-Pili | Gemalen
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015010700011330000
  • Kruiden | Oregano | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015012000013880000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 30 min

    1. Verwarm de boter en 1 eetlepel olie in een sauteuse en bak de kalkoenlapjes aan beide kanten goudbruin op vrij hoog vuur. Kruid lichtjes met peper en zout. Neem er de gebakken kalkoenlapjes uit en fruit dan de fijngesneden ui in dezelfde pan op zacht vuur.
    2. Voeg na 5 min. de geperste lookteentjes toe, de pili-pili, de oregano en de gehakte ansjovisfilets. Roer 1 min., doe er dan de tomaten bij. Breng aan de kook, leg de kalkoenlapjes in de saus en laat 15 min. op zacht vuur sudderen zonder deksel.
    3. Kook de broccoliroosjes gaar op de manier van uw keuze. Breng gezouten water in een pot aan de kook voor de pasta.
    4. Voeg de olijven en de kappers toe aan de saus en laat alles nog 5 min. sudderen.
    5. Bak intussen de broccoliroosjes in 2 eetlepels olie in een steelpan en kook de pasta beetgaar.
    6. Breng de saus op smaak met peper en zout en serveer de kalkoenlapjes met de pasta en de broccoli.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Kids
    Overig
    Hoofdgerecht
    • Kalkoenlapjes alla puttanesca

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Kalkoen | Lapjes
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    +/- 385 gr
    +/-13,19€/kg
    +/-€5,08
    F1993022600239300000
  • Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    45 gr
    30,89 €/kg
    €1,39
    S2021021000507870000
  • Kruiden | Peper | Pili-Pili | Gemalen
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015010700011330000
  • Kruiden | Oregano | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2015012000013880000