Kalfsrolletjes met geitenkaas


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g (6 stuks) kalfsvlees « bruinen en opdienen » (heel fijne lapjes)
- 1 rolletje verse geitenkaas 'Le Petit Rondin'
- 1 ei
- 8 el fijngesneden basilicum
- 12 sneden ontbijtspek
- 1 g boter
- 3 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 doos passata (500 g)
- peper
- zout
- 600 g (6 stuks) kalfsvlees « bruinen en opdienen » (heel fijne lapjes)
- 1 rolletje verse geitenkaas 'Le Petit Rondin'
- 1 ei
- 8 el fijngesneden basilicum
- 12 sneden ontbijtspek
- 1 g boter
- 3 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 doos passata (500 g)
- peper
- zout