Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Kalfsgebraad op lage temperatuur met waterkerssaus en lentegroentjes
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Kalfsgebraad op lage temperatuur met waterkerssaus en lentegroentjes
Kalfsgebraad op lage temperatuur met waterkerssaus en lentegroentjes
Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
Aamelden / registreren
1
kalfsgebraad van 800 g
600 g
lentegroentjes naar keuze: erwtjes, sluimererwten, sugar snaps, rapen, ...
1
biocitroen
1/2 bussel
salie
4 el
olijfolie
40 g
boter
peper
2 bussels
waterkers (voor de waterkerssaus)
2
sjalotten (voor de waterkerssaus)
1,5 dl
room (voor de waterkerssaus)
4,4 dl
blanke kalfsfond (voor de waterkerssaus)
2 el
olijfolie (voor de waterkerssaus)
peper en zout (voor de waterkerssaus)
1
kalfsgebraad van 800 g
600 g
lentegroentjes naar keuze: erwtjes, sluimererwten, sugar snaps, rapen, ...
1
biocitroen
1/2 bussel
salie
4 el
olijfolie
40 g
boter
peper
2 bussels
waterkers (voor de waterkerssaus)
2
sjalotten (voor de waterkerssaus)
1,5 dl
room (voor de waterkerssaus)
4,4 dl
blanke kalfsfond (voor de waterkerssaus)
2 el
olijfolie (voor de waterkerssaus)
peper en zout (voor de waterkerssaus)