Recept zoekresultatenKalfsgebraad op lage temperatuur met waterkerssaus en lentegroentjes
Recept zoekresultatenKalfsgebraad op lage temperatuur met waterkerssaus en lentegroentjes
Delhaize logo
  • Kalfsgebraad op lage temperatuur met waterkerssaus en lentegroentjes
    Nutri-Score A

Kalfsgebraad op lage temperatuur met waterkerssaus en lentegroentjes

Kalfsgebraad op lage temperatuur met waterkerssaus en lentegroentjesA
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 kalfsgebraad van 800 g
  • 600 g lentegroentjes naar keuze: erwtjes, sluimererwten, sugar snaps, rapen, ...
  • 1 biocitroen
  • 1/2 bussel salie
  • 4 el olijfolie
  • 40 g boter
  • peper
  • 2 bussels waterkers (voor de waterkerssaus)
  • 2 sjalotten (voor de waterkerssaus)
  • 1,5 dl room (voor de waterkerssaus)
  • 4,4 dl blanke kalfsfond (voor de waterkerssaus)
  • 2 el olijfolie (voor de waterkerssaus)
  • peper en zout (voor de waterkerssaus)
  • 1 kalfsgebraad van 800 g
  • 600 g lentegroentjes naar keuze: erwtjes, sluimererwten, sugar snaps, rapen, ...
  • 1 biocitroen
  • 1/2 bussel salie
  • 4 el olijfolie
  • 40 g boter
  • peper
  • 2 bussels waterkers (voor de waterkerssaus)
  • 2 sjalotten (voor de waterkerssaus)
  • 1,5 dl room (voor de waterkerssaus)
  • 4,4 dl blanke kalfsfond (voor de waterkerssaus)
  • 2 el olijfolie (voor de waterkerssaus)
  • peper en zout (voor de waterkerssaus)