Recept zoekresultatenHazenrug Grand Veneur, appelen met veenbessen
Recept zoekresultatenHazenrug Grand Veneur, appelen met veenbessen
Delhaize logo
  • Hazenrug Grand Veneur, appelen met veenbessen

Hazenrug Grand Veneur, appelen met veenbessen

Hazenrug Grand Veneur, appelen met veenbessen
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 hazenruggen
  • 600 g fijne sperziebonen
  • 1 grote sjalot
  • 4 appels
  • 1 dl room
  • 240 g bereide veenbessen met wijn (1 blik)
  • 1 el rodebessengelei
  • 2 dl rode wijn
  • 5 cl cognac
  • 2,2 dl wildfond
  • 1 kl vleesextract (Liebig)
  • 80 g boter
  • 3 el olijfolie
  • 2 blaadjes laurier
  • 2 jeneverbessen
  • peper
  • 4 hazenruggen
  • 600 g fijne sperziebonen
  • 1 grote sjalot
  • 4 appels
  • 1 dl room
  • 240 g bereide veenbessen met wijn (1 blik)
  • 1 el rodebessengelei
  • 2 dl rode wijn
  • 5 cl cognac
  • 2,2 dl wildfond
  • 1 kl vleesextract (Liebig)
  • 80 g boter
  • 3 el olijfolie
  • 2 blaadjes laurier
  • 2 jeneverbessen