Hazenrug Grand Veneur, appelen met veenbessen

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 hazenruggen
- 600 g fijne sperziebonen
- 1 grote sjalot
- 4 appels
- 1 dl room
- 240 g bereide veenbessen met wijn (1 blik)
- 1 el rodebessengelei
- 2 dl rode wijn
- 5 cl cognac
- 2,2 dl wildfond
- 1 kl vleesextract (Liebig)
- 80 g boter
- 3 el olijfolie
- 2 blaadjes laurier
- 2 jeneverbessen
- peper
- 4 hazenruggen
- 600 g fijne sperziebonen
- 1 grote sjalot
- 4 appels
- 1 dl room
- 240 g bereide veenbessen met wijn (1 blik)
- 1 el rodebessengelei
- 2 dl rode wijn
- 5 cl cognac
- 2,2 dl wildfond
- 1 kl vleesextract (Liebig)
- 80 g boter
- 3 el olijfolie
- 2 blaadjes laurier
- 2 jeneverbessen