Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Hazenrug Grand Veneur, appelen met veenbessen
Recept zoekresultaten
Hazenrug Grand Veneur, appelen met veenbessen
Hazenrug Grand Veneur, appelen met veenbessen
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
4
hazenruggen
600 g
fijne sperziebonen
1
grote sjalot
4
appels
1 dl
room
240 g
bereide veenbessen met wijn (1 blik)
1 el
rodebessengelei
2 dl
rode wijn
5 cl
cognac
2,2 dl
wildfond
1 kl
vleesextract (Liebig)
80 g
boter
3 el
olijfolie
2 blaadjes
laurier
2
jeneverbessen
peper
4
hazenruggen
600 g
fijne sperziebonen
1
grote sjalot
4
appels
1 dl
room
240 g
bereide veenbessen met wijn (1 blik)
1 el
rodebessengelei
2 dl
rode wijn
5 cl
cognac
2,2 dl
wildfond
1 kl
vleesextract (Liebig)
80 g
boter
3 el
olijfolie
2 blaadjes
laurier
2
jeneverbessen
Toon meer