Kalfsgebraad met witte wijn en oesterzwammen


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 30 g boter
- 15 cl droge witte wijn
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 2 el gehakte peterselie
- 800 g kalfsgebraad
- 2 teentjes knoflook
- 500 g oesterzwammen
- 3 e.l. olijfolie
- peper
- 1 takje rozemarijn
- 4 sjalotten
- 30 g boter
- 15 cl droge witte wijn
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 2 el gehakte peterselie
- 800 g kalfsgebraad
- 2 teentjes knoflook
- 500 g oesterzwammen
- 3 e.l. olijfolie
- peper
- 1 takje rozemarijn
- 4 sjalotten