Pilavrijst «land en zee»

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 rode paprika
- 150 g passata
- 3 takjes bladpeterselie
- 50 g ontpitte groene olijven
- peper
- 300 g diepgevroren tijgergarnalen (scampi)
- 1 dopje saffraanpoeder
- 250 g langkorrelrijst met normale kooktijd, los verpakt
- 1 feuille laurier
- 1 vetarm bouillonblokje van gevogelte
- 100 g erwtjes (diepgevroren)
- 8 cl droge witte wijn
- 1 teentje knoflook
- 3 e.l. olijfolie
- 1 ui
- 250 g kippenborstfilets
- 40 cl water
- 1 rode paprika
- 150 g passata
- 3 takjes bladpeterselie
- 50 g ontpitte groene olijven
- peper
- 300 g diepgevroren tijgergarnalen (scampi)
- 1 dopje saffraanpoeder
- 250 g langkorrelrijst met normale kooktijd, los verpakt
- 1 feuille laurier
- 1 vetarm bouillonblokje van gevogelte
- 100 g erwtjes (diepgevroren)
- 8 cl droge witte wijn
- 1 teentje knoflook
- 3 e.l. olijfolie
- 1 ui