• Kalfsblanquette met yoghurt en waterkers
    Nutri-Score A

Kalfsblanquette met yoghurt en waterkers

door Line Couvreur
Kalfsblanquette met yoghurt en waterkersA
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 800 g kalfsblanquette
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 200 g sluimererwten
  • 100 g extra fijne bonen
  • 1 courgette
  • 100 g bio erwten
  • 1 bussel waterkers
  • 2 takjes tijm
  • 400 g natuuryoghurt
  • 2 el bloem
  • 3 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 800 g kalfsblanquette
  • 1 wortel
  • 1 ui
  • 200 g sluimererwten
  • 100 g extra fijne bonen
  • 1 courgette
  • 100 g bio erwten
  • 1 bussel waterkers
  • 2 takjes tijm
  • 400 g natuuryoghurt
  • 2 el bloem
  • 3 el olijfolie
  • peper
  • zout