Kalfsblanquette met yoghurt en waterkers
door Line Couvreur


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g kalfsblanquette
- 1 wortel
- 1 ui
- 200 g sluimererwten
- 100 g extra fijne bonen
- 1 courgette
- 100 g bio erwten
- 1 bussel waterkers
- 2 takjes tijm
- 400 g natuuryoghurt
- 2 el bloem
- 3 el olijfolie
- peper
- zout
- 800 g kalfsblanquette
- 1 wortel
- 1 ui
- 200 g sluimererwten
- 100 g extra fijne bonen
- 1 courgette
- 100 g bio erwten
- 1 bussel waterkers
- 2 takjes tijm
- 400 g natuuryoghurt
- 2 el bloem
- 3 el olijfolie
- peper
- zout
