Groentesoep met spekreepjes en toast met verse kaas
door Gema Gomez


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g gerookte spekreepjes
- 1 kg groentemix voor juliennesoep
- 300 g aardappelen alle gebruik
- 1/2 boerenbrood (bruin of wit, naar keuze)
- 300 g verse kaas met fijne kruiden
- 2 gevogeltebouillonblokjes
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
- 200 g gerookte spekreepjes
- 1 kg groentemix voor juliennesoep
- 300 g aardappelen alle gebruik
- 1/2 boerenbrood (bruin of wit, naar keuze)
- 300 g verse kaas met fijne kruiden
- 2 gevogeltebouillonblokjes
- 2 el olijfolie
- peper
- zout