Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenIn de oven gebakken ribbetjes
Delhaize logo
  • In de oven gebakken ribbetjes
    A

In de oven gebakken ribbetjes

In de oven gebakken ribbetjesA
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 vetarme visbouillonblokjes
  • 1,5 kg varkensribbetjes
  • 2 l koud water
  • 3 el hoi-sinsaus
  • 4 el honing
  • 3 el witte azijn
  • 2 el witte vermout
  • 1 teentje knoflook
  • 5 el sojasaus
  • zwarte peper
  • lente-uitje
  • 2 vetarme visbouillonblokjes
  • 1,5 kg varkensribbetjes
  • 2 l koud water
  • 3 el hoi-sinsaus
  • 4 el honing
  • 3 el witte azijn
  • 2 el witte vermout
  • 1 teentje knoflook
  • 5 el sojasaus
  • zwarte peper
  • lente-uitje

Begin met koken

: 10 min. bereidingstijd + 35 min. kooktijd
1
Leg de ribbetjes in een kookpot, bedek met het koud water en voeg de verkruimelde bouillonblokjes toe. Zet een deksel op de pot, breng aan de kook en reken dan 15 min. kooktijd op zacht vuur. Giet af en laat even afkoelen.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Meng de hoisinsaus in een kommetje met de honing, de azijn, de sojasaus, de vermout, de geperste knoflook en peper.
4
Bedek de ovenplaat eerst met aluminiumfolie en vervolgens met bakpapier. Leg er de ribbetjes op, bestrijk ze aan beide kanten met de saus en bak ze 15 à 20 min. Draai ze halverwege de baktijd om en bestrijk ze opnieuw met de saus.
5
Bestrooi met fijngesnipperde uitjes en serveer met rijst en gebakken groenten.
1
Leg de ribbetjes in een kookpot, bedek met het koud water en voeg de verkruimelde bouillonblokjes toe. Zet een deksel op de pot, breng aan de kook en reken dan 15 min. kooktijd op zacht vuur. Giet af en laat even afkoelen.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Meng de hoisinsaus in een kommetje met de honing, de azijn, de sojasaus, de vermout, de geperste knoflook en peper.
4
Bedek de ovenplaat eerst met aluminiumfolie en vervolgens met bakpapier. Leg er de ribbetjes op, bestrijk ze aan beide kanten met de saus en bak ze 15 à 20 min. Draai ze halverwege de baktijd om en bestrijk ze opnieuw met de saus.
5
Bestrooi met fijngesnipperde uitjes en serveer met rijst en gebakken groenten.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 239; energie (kCal): 57; vetten (g): 2,7; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 2,9; suikers (g): 2,5; vezels (g): 0,2; eiwitten (g): 5,1; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 432,17
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 239; energie (kCal): 57; vetten (g): 2,7; verzadigde vetten (g): 0,7; koolhydraten (g): 2,9; suikers (g): 2,5; vezels (g): 0,2; eiwitten (g): 5,1; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 432,17
Aziatisch
Vaderdag,Kids
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Varkensribben
1.5 kg

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Hoisin saus
3 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
Spa Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
2 × 6 x 33 cl
4
59
Honing | Algarve
Meli Honing | Algarve
340 gr
2de tegen -50%
4
99
Azijn | Alcohol 8% | Bio
Delhaize Azijn | Alcohol 8% | Bio
1 l
Bio
    1
    69
    1L Raffelli Bianco
    RAFFELI 1L Raffelli Bianco
    1 l
    • little-lione.external.82792960.svg
    3
    89
    Saus | Poke
    Kikkoman Saus | Poke
    25 cl
    1+1 gratis Online
    5
    99

    Reeds in je keuken

    Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
    Knorr Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
    12 x 10 gr
    3+1 gratis
    3
    09
    Lookbol | Netje
    Delhaize Lookbol | Netje
    75 gr
    1
    79
    Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
    Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
    50 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    49
    Totaal:
    €25,74