Recept zoekresultatenGarnalenbeignets met zoetzure saus
Recept zoekresultatenGarnalenbeignets met zoetzure saus
Delhaize logo
  • Garnalenbeignets met zoetzure saus

Garnalenbeignets met zoetzure saus

Garnalenbeignets met zoetzure saus
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
  • 2 el sojasaus
  • 2 el witte vermout
  • 1 kl geroosterde sesamolie (voor wok)
  • 1 snuifje gemalen gember
  • 150 g zelfrijzende bloem
  • 1 ei
  • zwarte peper
  • 15 cl melk
  • frituurolie
  • zoetzure saus uit flesje
  • 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
  • 2 el sojasaus
  • 2 el witte vermout
  • 1 kl geroosterde sesamolie (voor wok)
  • 1 snuifje gemalen gember
  • 150 g zelfrijzende bloem
  • 1 ei
  • zwarte peper
  • 15 cl melk
  • frituurolie
  • zoetzure saus uit flesje