Garnalenbeignets met zoetzure saus

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
- 2 el sojasaus
- 2 el witte vermout
- 1 kl geroosterde sesamolie (voor wok)
- 1 snuifje gemalen gember
- 150 g zelfrijzende bloem
- 1 ei
- zwarte peper
- 15 cl melk
- frituurolie
- zoetzure saus uit flesje
- 500 g diepgevroren, rauwe garnaalstaarten
- 2 el sojasaus
- 2 el witte vermout
- 1 kl geroosterde sesamolie (voor wok)
- 1 snuifje gemalen gember
- 150 g zelfrijzende bloem
- 1 ei
- zwarte peper
- 15 cl melk
- frituurolie
- zoetzure saus uit flesje