
Hertenragout met bospaddenstoelen, pasta en groene kool


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g bospaddestoelen
- 600 g hertenkalffilet
- 1 dikke ui
- 1 teentje knoflook
- 200 g penne
- 1/2 l rode wijn
- 2 el veenbessencompote
- 1 kruidentuiltje
- 3 el boter
- 2 el bloem
- 1/4 groene kool
- 400 g bospaddestoelen
- 600 g hertenkalffilet
- 1 dikke ui
- 1 teentje knoflook
- 200 g penne
- 1/2 l rode wijn
- 2 el veenbessencompote
- 1 kruidentuiltje
- 3 el boter
- 2 el bloem
- 1/4 groene kool