Recept zoekresultatenKalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
Recept zoekresultatenKalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
Delhaize logo
  • Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen
    A

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen

Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 kg kalfsblanquette
  • 1 broccoli
  • 800 g aardappelen
  • 100 g groene olijven, ontpit
  • 1 teentje knoflook
  • 2 uien
  • 70 g tomatenpuree
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 vetarm runderbouillonblokje
  • 2 el bloem
  • 4 dl water
  • 5 e.l. olijfolie
  • 1 g boter
  • fleur de sel
  • peper
  • 1 kg kalfsblanquette
  • 1 broccoli
  • 800 g aardappelen
  • 100 g groene olijven, ontpit
  • 1 teentje knoflook
  • 2 uien
  • 70 g tomatenpuree
  • 2 takjes rozemarijn
  • 1 kruidentuiltje
  • 1 vetarm runderbouillonblokje
  • 2 el bloem
  • 4 dl water
  • 5 e.l. olijfolie
  • 1 g boter
  • fleur de sel