Kalfsfricassee op Italiaanse wijze met geroosterde aardappelen


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 kg kalfsblanquette
- 1 broccoli
- 800 g aardappelen
- 100 g groene olijven, ontpit
- 1 teentje knoflook
- 2 uien
- 70 g tomatenpuree
- 2 takjes rozemarijn
- 1 kruidentuiltje
- 1 vetarm runderbouillonblokje
- 2 el bloem
- 4 dl water
- 5 e.l. olijfolie
- 1 g boter
- fleur de sel
- peper
- 1 kg kalfsblanquette
- 1 broccoli
- 800 g aardappelen
- 100 g groene olijven, ontpit
- 1 teentje knoflook
- 2 uien
- 70 g tomatenpuree
- 2 takjes rozemarijn
- 1 kruidentuiltje
- 1 vetarm runderbouillonblokje
- 2 el bloem
- 4 dl water
- 5 e.l. olijfolie
- 1 g boter
- fleur de sel