Hele garnalen met courgettespaghetti, basilicum en paprikasaus
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g hele diepvriesgarnalen
- 270 g zoete puntpaprika’s
- 800 g courgettespaghetti
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes tijm
- 1 bussel basilicum
- 1 kippenbouillonblokje
- 1 dl slaolie
- 2 el olijfolie
- 60 g boter
- zout
- peper
- 800 g hele diepvriesgarnalen
- 270 g zoete puntpaprika’s
- 800 g courgettespaghetti
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes tijm
- 1 bussel basilicum
- 1 kippenbouillonblokje
- 1 dl slaolie
- 2 el olijfolie
- 60 g boter
- zout
- peper