Gratin van risotto en zoete aardappel met 4 kazen


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g paddenstoelenmix voor risotto
- 1 preiwit
- 500 g zoete aardappelen
- 1/2 biocitroen
- 6 takjes bladpeterselie
- 75 g ontpitte groene olijven
- 125 g risottorijst
- 75 g brie
- 50 g gorgonzola
- 50 g emmentaler
- 50 g parmigiano
- 7,5 cl droge witte wijn
- 100 g paneermeel
- 1/2 groentebouillonblokje
- 7 el olijfolie
- peper
- zout
- 200 g paddenstoelenmix voor risotto
- 1 preiwit
- 500 g zoete aardappelen
- 1/2 biocitroen
- 6 takjes bladpeterselie
- 75 g ontpitte groene olijven
- 125 g risottorijst
- 75 g brie
- 50 g gorgonzola
- 50 g emmentaler
- 50 g parmigiano
- 7,5 cl droge witte wijn
- 100 g paneermeel
- 1/2 groentebouillonblokje
- 7 el olijfolie