Vleesbrood met linzen, brie en champignons


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g gekruid varken-rundsgehakt
- 500 g witte champignons
- 1 ui
- 1 blik linzen (400 g)
- 5 takjes bladpeterselie
- 800 g aardappelen alle gebruik
- 120 g brie
- 1 dl room met 20% vetgehalte
- 20 g paneermeel
- 1 el gesuikerde sojasaus
- 3 el olijfolie
- 1/2 el Provençaalse kruiden
- gemalen nootmuskaat
- peper
- zout
- 800 g gekruid varken-rundsgehakt
- 500 g witte champignons
- 1 ui
- 1 blik linzen (400 g)
- 5 takjes bladpeterselie
- 800 g aardappelen alle gebruik
- 120 g brie
- 1 dl room met 20% vetgehalte
- 20 g paneermeel
- 1 el gesuikerde sojasaus
- 3 el olijfolie
- 1/2 el Provençaalse kruiden
- gemalen nootmuskaat
- peper
- zout