Knolseldernuggets, roquefortsaus en veenbessencompote
door Gema Gomez


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eieren
- 1/2 knolselder
- 30 g lijnzaadjes
- 30 g zonnebloempitten
- 120 g paneermeel
- 40 g bloem
- 50 g roquefort
- 8 el verse room
- 100 g veenbessencompote
- 1 el honing
- Bodempje zonnebloemolie
- 1 el olijfolie
- zout
- peper
- 2 eieren
- 1/2 knolselder
- 30 g lijnzaadjes
- 30 g zonnebloempitten
- 120 g paneermeel
- 40 g bloem
- 50 g roquefort
- 8 el verse room
- 100 g veenbessencompote
- 1 el honing
- Bodempje zonnebloemolie
- 1 el olijfolie
- zout
- peper