Recept zoekresultatenHaverkoekjes met parmigiano
Recept zoekresultatenHaverkoekjes met parmigiano
Delhaize logo
  • Haverkoekjes met parmigiano
    Nutri-Score D

Haverkoekjes met parmigiano

door Line Couvreur
Haverkoekjes met parmigianoD
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
30 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 20 g sesamzaadjes
  • 20 g bruin lijnzaad
  • 140 g havervlokken
  • 250 g bloem
  • 1/2 el bakpoeder
  • 100 g parmigiano
  • 2 el honing
  • 200 g gezouten boter
  • 1 el gerookte paprika
  • peper
  • 20 g sesamzaadjes
  • 20 g bruin lijnzaad
  • 140 g havervlokken
  • 250 g bloem
  • 1/2 el bakpoeder
  • 100 g parmigiano
  • 2 el honing
  • 200 g gezouten boter
  • 1 el gerookte paprika
  • peper

Begin met koken

: 25 min. (+ 12 min. kooktijd)
  1. 1
    Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. 2
    Giet de bloem in een slakom en voeg de havervlokken toe, de parmigiano, het bakpoeder, de gerookte paprika, de sesamzaadjes en de lijnzaadjes. Geef een aantal draaien van de pepermolen, meng en maak een kuiltje in het midden.
  3. 3
    Smelt de gezouten boter op een heel zacht vuurtje in een kleine steelpan (of in de microgolfoven) en meng hem met de honing. Giet beetje bij beetje in de slakom, meng goed en kneed het deeg eventueel met de handen.
  4. 4
    Bedek een ovenplaat met bakpapier. Druk telkens een beetje deeg goed aan in een kleine uitsteekring om koekjes te vormen. Bak ze 12 min., laat ze 5 min. rusten en laat ze op een rooster afkoelen. Serveer bij het aperitief.
  1. 1
    Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. 2
    Giet de bloem in een slakom en voeg de havervlokken toe, de parmigiano, het bakpoeder, de gerookte paprika, de sesamzaadjes en de lijnzaadjes. Geef een aantal draaien van de pepermolen, meng en maak een kuiltje in het midden.
  3. 3
    Smelt de gezouten boter op een heel zacht vuurtje in een kleine steelpan (of in de microgolfoven) en meng hem met de honing. Giet beetje bij beetje in de slakom, meng goed en kneed het deeg eventueel met de handen.
  4. 4
    Bedek een ovenplaat met bakpapier. Druk telkens een beetje deeg goed aan in een kleine uitsteekring om koekjes te vormen. Bak ze 12 min., laat ze 5 min. rusten en laat ze op een rooster afkoelen. Serveer bij het aperitief.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g: Energie: 477 kcal - Vetten: 30 g - Koolhydraten: 38,9 g - Vezels: 3,1 g - Eiwitten: 10,9 g
Italiaans
Vegetarisch
Snack

Ingrediënten voor 30 personen

Toon:

  • Santa Maria Kruiden | Japanse Wasabi-Sesame
    44 gr
    -10% voor 3
    4
    25
  • RAW Organic Food Lijnzaadmix | Chia | Sesam | Bio
    250 gr
    Bio
      3
      05
    • Quaker Havermout | Express
      231 gr
      2
      79
    • Dr. oetker Gist droog
      4 x 7 gr
      2
      89
    • Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
      100 gr
      • Kleine Leeuw, kleine prijs
      2
      85
    • Delhaize Honing | Bloemen | Squeeze
      350 gr
      • Kleine Leeuw, kleine prijs
      2
      25
    • Delhaize Karneboter | Gezouten
      250 gr
      3
      25
    • Santa Maria Kruiden | Paprika | Sterk
      37 gr
      -10% voor 3
      3
      29
    • Reeds in je keuken

    • Delhaize Tarwebloem
      1 kg
      • Kleine Leeuw, kleine prijs
      0
      39
    • Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
      35 gr
      -10% voor 3
      4
      29

    Totaal:

    €24,62