Recept zoekresultatenGroentetaart met verse geitenkaas
Recept zoekresultatenGroentetaart met verse geitenkaas
Delhaize logo
  • Groentetaart met verse geitenkaas
    Nutri-Score A

Groentetaart met verse geitenkaas

Groentetaart met verse geitenkaasA
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • basilicum
  • 1 middelgrote courgette
  • 1 middelgrote aubergine
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 120 g verse geitenkaas in rolletjes (ChevrArdennes)
  • peper
  • 2 el pesto
  • 1 vel kruimel- of pizzadeeg
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • basilicum
  • 1 middelgrote courgette
  • 1 middelgrote aubergine
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 1 el Provençaalse kruiden
  • 120 g verse geitenkaas in rolletjes (ChevrArdennes)
  • peper
  • 2 el pesto
  • 1 vel kruimel- of pizzadeeg

Begin met koken

: Bereiding : 25 min - Baktijd : 25 min
  1. 1
    Snipper de ui fijn. Snij de aubergine, de courgette en de paprika’s in blokjes. Pers het lookteentje. Doe de olie in een grote pan en bak er al deze groenten gedurende een tiental minuten in aan op vrij hoog vuur. Kruid met peper en een beetje zout.
  2. 2
    Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  3. 3
    Schik het gekozen deeg (op het bakpapier van de verpakking) in een grote taartvorm. Strijk de pesto uit op de bodem, verdeel er de groenten gelijkmatig over, bestrooi met de verkruimelde kaas en laat 15 min. in de oven bakken.
  4. 4
    Neem de taart uit de vorm. Zet ze, met het bakpapier, op het ovenrooster en laat ze zo nog 10 min. in de oven verder bakken.
  5. 5
    Serveer warm of koud met een salade.
  1. 1
    Snipper de ui fijn. Snij de aubergine, de courgette en de paprika’s in blokjes. Pers het lookteentje. Doe de olie in een grote pan en bak er al deze groenten gedurende een tiental minuten in aan op vrij hoog vuur. Kruid met peper en een beetje zout.
  2. 2
    Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  3. 3
    Schik het gekozen deeg (op het bakpapier van de verpakking) in een grote taartvorm. Strijk de pesto uit op de bodem, verdeel er de groenten gelijkmatig over, bestrooi met de verkruimelde kaas en laat 15 min. in de oven bakken.
  4. 4
    Neem de taart uit de vorm. Zet ze, met het bakpapier, op het ovenrooster en laat ze zo nog 10 min. in de oven verder bakken.
  5. 5
    Serveer warm of koud met een salade.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 405; energie (kCal): 98; vetten (g): 7,6; verzadigde vetten (g): 2,4; koolhydraten (g): 3,5; suikers (g): 2,5; vezels (g): 2,1; eiwitten (g): 2,9; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 287,34
Vegetarisch
Veggie - moins de 3€
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Delhaize Paprika | Rood
    1 st
    0
    99
  • Delhaize Paprika | Geel
    1 st
    1
    09
  • Santa Maria Kruiden | Basilicum
    10 gr
    -10% voor 3
    3
    35
  • Delhaize Courgette
    1 st
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    0
    99
  • Delhaize Aubergine
    1 st
    0
    79
  • Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    99
  • Santa Maria Kruiden | Fijne kruiden
    13 gr
    -10% voor 3
    3
    09
  • ChèvrArdennes Geitenkaas
    120 gr
    2
    99
  • Delhaize Pesto | Groen
    100 gr
    2
    99
  • Delhaize Kruimeldeeg | Vers
    230 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    0
    91
  • Reeds in je keuken

  • Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    39
  • Delhaize Lookbol | Netje
    75 gr
    1
    79
  • Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
    35 gr
    -10% voor 3
    4
    29

Totaal:

€19,18