
Groene wafels met gerookte zalm en bieslookroom


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei (voor de wafels)
- 50 g jonge spinazieblaadjes (voor de wafels)
- 150 g bloem (voor de wafels)
- 1/2 zakje droge gist (3,5 g) (voor de wafels)
- 50 g parmigiano
- 2 dl melk (voor de wafels)
- 50 g gezouten boter (voor de wafels)
- peper en zout (voor de waffels)
- 250 g gerookte biozalmfilet in blok (voor de garnituur)
- 50 g foreleieren (voor de garnituur)
- 1/2 citroen (voor de garnituur)
- 15 g jonge spinazieblaadjes (voor de garnituur)
- 2 dl room (voor de garnituur)
- 1/4 bussel bieslook (voor de garnituur)
- 8 takjes dille (voor de garnituur)
- peper en zout (voor de garnituur)
- 1 ei (voor de wafels)
- 50 g jonge spinazieblaadjes (voor de wafels)
- 150 g bloem (voor de wafels)
- 1/2 zakje droge gist (3,5 g) (voor de wafels)
- 50 g parmigiano
- 2 dl melk (voor de wafels)
- 50 g gezouten boter (voor de wafels)
- peper en zout (voor de waffels)
- 250 g gerookte biozalmfilet in blok (voor de garnituur)
- 50 g foreleieren (voor de garnituur)
- 1/2 citroen (voor de garnituur)
- 15 g jonge spinazieblaadjes (voor de garnituur)
- 2 dl room (voor de garnituur)
- 1/4 bussel bieslook (voor de garnituur)
- 8 takjes dille (voor de garnituur)