Homemade lasagne met kip, spinazie en paprikapesto


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eieren (voor het lasagnedeeg)
- 200 g dubbelgemalen hard tarwegriesmeel De Cecco (+ extra om te bestrooien) (voor het lasagnedeeg)
- 2 el olijfolie (voor het lasagnedeeg)
- zout (voor het lasagnedeeg)
- 4 kipfilets (± 550 g) (voor de garnituur)
- 200 g jonge spinazieblaadjes (voor de garnituur)
- 2 uien (voor de garnituur)
- 2 teentjes knoflook (voor de garnituur)
- 1 blaadje laurier (voor de garnituur)
- 6 takjes tijm (voor de garnituur)
- 4 dl room (voor de garnituur)
- 50 g parmigiano (voor de garnituur)
- 50 g boter (voor de garnituur)
- 2 kippenbouillonblokjes (voor de garnituur)
- nootmuskaat (voor de topping)
- peper en zout (voor de garnituur)
- 3 zoete puntpaprika’s (voor de paprikapesto)
- 60 g pijnboompitten (voor de paprikapesto)
- 50 g parmigiano (voor de paprikapesto)
- 2 dl slaolie (voor de paprikapesto)
- peper en zout (voor de paprikapesto)
- 2 eieren (voor het lasagnedeeg)
- 200 g dubbelgemalen hard tarwegriesmeel De Cecco (+ extra om te bestrooien) (voor het lasagnedeeg)
- 2 el olijfolie (voor het lasagnedeeg)
- zout (voor het lasagnedeeg)
- 4 kipfilets (± 550 g) (voor de garnituur)
- 200 g jonge spinazieblaadjes (voor de garnituur)
- 2 uien (voor de garnituur)
- 2 teentjes knoflook (voor de garnituur)
- 1 blaadje laurier (voor de garnituur)
- 6 takjes tijm (voor de garnituur)
- 4 dl room (voor de garnituur)
- 50 g parmigiano (voor de garnituur)
- 50 g boter (voor de garnituur)
- 2 kippenbouillonblokjes (voor de garnituur)
- nootmuskaat (voor de topping)