Brusselse wafel met aardbeien, frambozenmeringues en slagroom


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 10 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 3 ei (voor de wafels)
- 375 g bloem (voor de wafels)
- 15 g droge gist (voor de wafels)
- 3,8 dl melk (voor de wafels)
- 10 g kristalsuiker (voor de wafels)
- 130 g boter (voor de wafels)
- 1 snufje zout (voor de wafels)
- 500 g aardbeien (voor de garnituur)
- 1 dl frambozencoulis (voor de garnituur)
- 1 zakje frambozenmeringues Tarte à Moi (50 g) (voor de garnituur)
- 2,5 dl room (voor de garnituur)
- 3 el bloemsuiker (voor de garnituur)
- 5 takjes fijne basilicum (voor de garnituur)
- 3 ei (voor de wafels)
- 375 g bloem (voor de wafels)
- 15 g droge gist (voor de wafels)
- 3,8 dl melk (voor de wafels)
- 10 g kristalsuiker (voor de wafels)
- 130 g boter (voor de wafels)
- 1 snufje zout (voor de wafels)
- 500 g aardbeien (voor de garnituur)
- 1 dl frambozencoulis (voor de garnituur)
- 1 zakje frambozenmeringues Tarte à Moi (50 g) (voor de garnituur)
- 2,5 dl room (voor de garnituur)
- 3 el bloemsuiker (voor de garnituur)
- 5 takjes fijne basilicum (voor de garnituur)