Recept zoekresultatenGroene pannenkoeken met geitenkaas en spinazie
Recept zoekresultatenGroene pannenkoeken met geitenkaas en spinazie
Delhaize logo
  • Groene pannenkoeken met geitenkaas en spinazie
    C

Groene pannenkoeken met geitenkaas en spinazie

Groene pannenkoeken met geitenkaas en spinazieC
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 5 eieren
  • 100 g spinaziescheuten
  • 150 g bloem
  • 5 dl plantaardige haverdrink
  • 90 g boter
  • 1 snuifje zout
  • 1 citroen (voor de saus)
  • 200 g yoghurt natuur (voor de saus)
  • 2 el olijfolie (voor de saus)
  • peper en zout (voor het sausje)
  • 2 wortelen (voor de garnituur)
  • 1/2 komkommer (voor de garnituur)
  • 200 g gekookte biobabybietjes (voor de garnituur)
  • 15 paarse radijsscheuten (voor de garnituur)
  • 1/4 rode kool (voor de garnituur)
  • 1 appel (voor de garnituur)
  • 250 g geitenkaas ‘Naturel’ Le Larry (voor de garnituur)
  • 30 g verse kruiden naar keuze: jonge spinazieblaadjes, munt, koriander, basilicum ... (voor de garnituur)
  • 5 eieren
  • 100 g spinaziescheuten
  • 150 g bloem
  • 5 dl plantaardige haverdrink
  • 90 g boter
  • 1 snuifje zout
  • 1 citroen (voor de saus)
  • 200 g yoghurt natuur (voor de saus)
  • 2 el olijfolie (voor de saus)
  • peper en zout (voor het sausje)
  • 2 wortelen (voor de garnituur)
  • 1/2 komkommer (voor de garnituur)
  • 200 g gekookte biobabybietjes (voor de garnituur)
  • 15 paarse radijsscheuten (voor de garnituur)
  • 1/4 rode kool (voor de garnituur)