Groene pannenkoeken met geitenkaas en spinazie


30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 5 eieren
- 100 g spinaziescheuten
- 150 g bloem
- 5 dl plantaardige haverdrink
- 90 g boter
- 1 snuifje zout
- 1 citroen (voor de saus)
- 200 g yoghurt natuur (voor de saus)
- 2 el olijfolie (voor de saus)
- peper en zout (voor het sausje)
- 2 wortelen (voor de garnituur)
- 1/2 komkommer (voor de garnituur)
- 200 g gekookte biobabybietjes (voor de garnituur)
- 15 paarse radijsscheuten (voor de garnituur)
- 1/4 rode kool (voor de garnituur)
- 1 appel (voor de garnituur)
- 250 g geitenkaas ‘Naturel’ Le Larry (voor de garnituur)
- 30 g verse kruiden naar keuze: jonge spinazieblaadjes, munt, koriander, basilicum ... (voor de garnituur)
- 5 eieren
- 100 g spinaziescheuten
- 150 g bloem
- 5 dl plantaardige haverdrink
- 90 g boter
- 1 snuifje zout
- 1 citroen (voor de saus)
- 200 g yoghurt natuur (voor de saus)
- 2 el olijfolie (voor de saus)
- peper en zout (voor het sausje)
- 2 wortelen (voor de garnituur)
- 1/2 komkommer (voor de garnituur)
- 200 g gekookte biobabybietjes (voor de garnituur)
- 15 paarse radijsscheuten (voor de garnituur)
- 1/4 rode kool (voor de garnituur)