Gratin van kabeljauw met ricotta en spinazie


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kabeljauwstaartfilet
- 250 g ricotta
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 1 snede wit brood
- 4 el geraspte parmigiano
- 3 takjes bladpeterselie
- 1 kg aardappelen
- 10 cl melk of room
- 2 e.l. olijfolie
- 1 teentje knoflook
- peper
- zout
- 600 g kabeljauwstaartfilet
- 250 g ricotta
- 600 g diepgevroren bladspinazie
- 1 snede wit brood
- 4 el geraspte parmigiano
- 3 takjes bladpeterselie
- 1 kg aardappelen
- 10 cl melk of room
- 2 e.l. olijfolie
- 1 teentje knoflook
- peper
- zout