Forellen gevuld met Bayonneham


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 120 g sneetjes Bayonneham
- 2 el gehakte bladpeterselie
- 2 teentjes knoflook
- 4 e.l. olijfolie
- 4 takjes verse tijm
- peper
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 ui
- 4 zalmforellen
- 120 g sneetjes Bayonneham
- 2 el gehakte bladpeterselie
- 2 teentjes knoflook
- 4 e.l. olijfolie
- 4 takjes verse tijm
- peper
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 1 gele paprika
- 1 ui
- 4 zalmforellen