Recept zoekresultatenForellen gevuld met Bayonneham
Delhaize logo
  • Forellen gevuld met Bayonneham
    A

Forellen gevuld met Bayonneham

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Moederdag
Hoofdgerecht
Forellen gevuld met BayonnehamA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 120 g sneetjes Bayonneham
  • 2 eetlepels gehakte bladpeterselie
  • peper
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 takjes verse tijm
  • 4 zalmforellen

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Verse | Tijm | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    92,50 €/kg
    €1,85
    F2021022500077570000
  • Droge uien | Verpakt
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1986053100315100000
  • Paprika | Geel | 1Stuk
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    1,09 €/st
    €1,09
    F2020032400055560000
  • Paprikamix
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    500 gr
    4,78 €/kg
    €2,39
    F2020122400074000000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 30 min.

    1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
    2. Snij de paprika’s in blokjes, snipper de ui fijn en pers de lookteentjes.
    3. Bekleed de ovenplaat met een dubbel vel bakpapier. Spoel de forellen, dep ze droog en leg ze op het bakpapier. Steek een sneetje ham een een takje tijm in elke forel. Bedruip ze met een scheutje olijfolie en kruid ze met peper en zout. Bak ze 20 à 25 min. in de oven (afhankelijk van de grootte).
    4. Bak ondertussen de paprika’s, de ui en de look aan in een grote braadpan met 2 eetlepels olijfolie. Dek af en laat 15 min. stoven. Doe er 2 gehakte sneetjes ham en de peterselie bij, breng op smaak met peper en zout en laat nog 2 min. bakken.
    5. Schep de groenten in een serveerschaal, leg er de forellen bovenop en serveer meteen met een aardappelpuree met olijfolie.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 526; energie (kCal): 126; vetten (g): 7,3; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 2,9; suikers (g): 1,8; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 11,8; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 402,19
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Moederdag
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Forellen gevuld met Bayonneham
      A

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Verse | Tijm | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    92,50 €/kg
    €1,85
    F2021022500077570000
  • Droge uien | Verpakt
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F1986053100315100000
  • Paprika | Geel | 1Stuk
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    1 st
    1,09 €/st
    €1,09
    F2020032400055560000
  • Paprikamix
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    500 gr
    4,78 €/kg
    €2,39
    F2020122400074000000