Recept zoekresultatenZalm mi-cuit met puree van bloemkool, truffelolie en gestoofde spinazie
Recept zoekresultatenZalm mi-cuit met puree van bloemkool, truffelolie en gestoofde spinazie
Delhaize logo

Zalm mi-cuit met puree van bloemkool, truffelolie en gestoofde spinazie

Zalm mi-cuit met puree van bloemkool, truffelolie en gestoofde spinazie
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 bio zalmfilets met vel
  • 1 bloemkool
  • 600 g jonge spinazie
  • 5 dl water
  • 1 feuille laurier
  • 1 teentje knoflook
  • 1 sjalot
  • 100 g boter
  • 5 dl melk
  • 1 kippenbouillonblokje
  • 1 e.l. olijfolie
  • 1 kl truffelolie
  • peper
  • muskaatnoot
  • 4 bio zalmfilets met vel
  • 1 bloemkool
  • 600 g jonge spinazie
  • 5 dl water
  • 1 feuille laurier
  • 1 teentje knoflook
  • 1 sjalot
  • 100 g boter
  • 5 dl melk
  • 1 kippenbouillonblokje
  • 1 e.l. olijfolie
  • 1 kl truffelolie
  • peper
  • muskaatnoot