Zalm mi-cuit met puree van bloemkool, truffelolie en gestoofde spinazie

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 bio zalmfilets met vel
- 1 bloemkool
- 600 g jonge spinazie
- 5 dl water
- 1 feuille laurier
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot
- 100 g boter
- 5 dl melk
- 1 kippenbouillonblokje
- 1 e.l. olijfolie
- 1 kl truffelolie
- peper
- muskaatnoot
- 4 bio zalmfilets met vel
- 1 bloemkool
- 600 g jonge spinazie
- 5 dl water
- 1 feuille laurier
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot
- 100 g boter
- 5 dl melk
- 1 kippenbouillonblokje
- 1 e.l. olijfolie
- 1 kl truffelolie
- peper
- muskaatnoot