Recept zoekresultatenSalade van garnalen met geitenkaas en erwten
Delhaize logo
  • Salade van garnalen met geitenkaas en erwten

Salade van garnalen met geitenkaas en erwten

Salade van garnalen met geitenkaas en erwten
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 zakje diepgevroren cocktailgarnalen
  • 240 g verse geitenkaas
  • 400 g erwten (diepgevroren)
  • 4 slakropje little gem
  • 1 bosje verse munt
  • 1 citroen
  • 1 artisanaal stokbrood
  • 1/2 kl mosterd
  • 8 e.l. olijfolie
  • peper
  • zout
  • 1 zakje diepgevroren cocktailgarnalen
  • 240 g verse geitenkaas
  • 400 g erwten (diepgevroren)
  • 4 slakropje little gem
  • 1 bosje verse munt
  • 1 citroen
  • 1 artisanaal stokbrood
  • 1/2 kl mosterd
  • 8 e.l. olijfolie
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 15 min
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Strooi de diepgevroren erwten in een steelpan gevuld met kokend water en reken 2 minuten gaartijd vanaf het hernemen van het kookpunt. Giet ze af en spoel ze onder koud water.
3
Giet het citroensap in een hermetisch recipiënt (bokaal of ander), voeg zout toe, peper, de olie en de mosterd. Sluit en schud krachtig.
4
Spoel en zwier de blaadjes little gem droog en verdeel ze over de borden. Voeg de erwten toe, de garnalen en de grof verkruimelde kaas. Bestrooi met gehakte munt en bedruip met een beetje vinaigrette.
5
Serveer meteen met het knapperige brood en met de rest van de vinaigrette apart erbij.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Strooi de diepgevroren erwten in een steelpan gevuld met kokend water en reken 2 minuten gaartijd vanaf het hernemen van het kookpunt. Giet ze af en spoel ze onder koud water.
3
Giet het citroensap in een hermetisch recipiënt (bokaal of ander), voeg zout toe, peper, de olie en de mosterd. Sluit en schud krachtig.
4
Spoel en zwier de blaadjes little gem droog en verdeel ze over de borden. Voeg de erwten toe, de garnalen en de grof verkruimelde kaas. Bestrooi met gehakte munt en bedruip met een beetje vinaigrette.
5
Serveer meteen met het knapperige brood en met de rest van de vinaigrette apart erbij.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Scampi | Gepeld
Delhaize Scampi | Gepeld
200 gr
-15%
  • little-lione.external.82792960.svg
4
04
€5,39
Geitenkaas | Zacht | Porties
Président Geitenkaas | Zacht | Porties
2 × 200 gr
5
25
Doperwten | Extra fijn 2+1
Bonduelle Doperwten | Extra fijn 2+1
3 x 140 gr
Promo
3
30
Slaharten
Delhaize Slaharten
125 gr
1
79
Munt | Verpakt
Delhaize Munt | Verpakt
20 gr
1
49
Citroen | 1 st
Delhaize Citroen | 1 st
1 st
0
69
Witte stokbroden
Delhaize Witte stokbroden
300 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
55

Reeds in je keuken

Mosterd | Zacht | Squeeze
Delhaize Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
1
39
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
39
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Totaal:
€23,71