Goudbrasem in zoutkorst en gegrilde groenten
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 zeebrasems
- 4 eiwitten
- 3 wortelen
- 2 rapen
- 2 kleine pastinaak
- 1 vacuümverpakte gekookte maiskolf
- 1 biocitroen
- 4 takjes tijm
- 4 el olijfolie
- 2 el Provençaalse kruiden
- 1 kg grof zeezout
- peper
- zout
- 2 zeebrasems
- 4 eiwitten
- 3 wortelen
- 2 rapen
- 2 kleine pastinaak
- 1 vacuümverpakte gekookte maiskolf
- 1 biocitroen
- 4 takjes tijm
- 4 el olijfolie
- 2 el Provençaalse kruiden
- 1 kg grof zeezout
- peper
- zout