Terugroeping product:«8 mini raw cakes van het merk Nats Rawline» verkeerde houdbaarheidsdatum op etiketMeer info >

Recept zoekresultatenHemelse spaghettisoep
Delhaize logo
  • Hemelse spaghettisoep
    B

Hemelse spaghettisoep

Hemelse spaghettisoepB
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 500 g gekruid varken-rundsgehakt
  • 2 wortelen
  • 2 uien
  • 200 g erwten (diepgevroren)
  • 100 g extrafijne sperziebonen (diepvries)
  • 400 g rode bonen (uit blik)
  • 680 g passata
  • 2 aardappelen alle gebruik
  • 140 g tomatenconcentraat
  • 100 g spaghetti
  • 1 klein kopje paneermeel
  • 2 kippenbouillonblokjes
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 2 el olijfolie
  • 2 kl oregano
  • knoflookpoeder
  • peper
  • zout
  • 500 g gekruid varken-rundsgehakt
  • 2 wortelen
  • 2 uien
  • 200 g erwten (diepgevroren)
  • 100 g extrafijne sperziebonen (diepvries)
  • 400 g rode bonen (uit blik)
  • 680 g passata
  • 2 aardappelen alle gebruik
  • 140 g tomatenconcentraat
  • 100 g spaghetti
  • 1 klein kopje paneermeel
  • 2 kippenbouillonblokjes
  • 2 groentebouillonblokjes
  • 2 el olijfolie
  • 2 kl oregano

Begin met koken

: 20 min. + 10 min. kooktijd
1
Breng de passata, 2 l water en de verkruimelde bouillonblokjes in een grote kookpot aan de kook. Voeg de gehakte uien toe, samen met de wortelen en de aardappelen in stukken. Laat 10 min. sudderen.
2
Meng intussen het gehakt met het paneermeel, knoflookpoeder naar eigen smaak, het tomatenconcentraat en de oregano. Rol kleine balletjes, bak ze op een vrij hoog vuur goudbruin in een braadpan met de olijfolie en laat ze op keukenpapier uitlekken.
3
Breek de spaghetti in stukken en voeg ze toe in de kookpot, samen met de erwtjes, de gespoelde en uitgelekte rode bonen, de sperziebonen in stukken en de balletjes. Breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. pruttelen.
4
Breng verder op smaak en dien heel warm op, in grote kommen.
1
Breng de passata, 2 l water en de verkruimelde bouillonblokjes in een grote kookpot aan de kook. Voeg de gehakte uien toe, samen met de wortelen en de aardappelen in stukken. Laat 10 min. sudderen.
2
Meng intussen het gehakt met het paneermeel, knoflookpoeder naar eigen smaak, het tomatenconcentraat en de oregano. Rol kleine balletjes, bak ze op een vrij hoog vuur goudbruin in een braadpan met de olijfolie en laat ze op keukenpapier uitlekken.
3
Breek de spaghetti in stukken en voeg ze toe in de kookpot, samen met de erwtjes, de gespoelde en uitgelekte rode bonen, de sperziebonen in stukken en de balletjes. Breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. pruttelen.
4
Breng verder op smaak en dien heel warm op, in grote kommen.
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 126 kcal - Vetten: 4,7 g - Koolhydraten: 12,9 g - Vezels: 2,3 g - Eiwitten: 6,6 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 126 kcal - Vetten: 4,7 g - Koolhydraten: 12,9 g - Vezels: 2,3 g - Eiwitten: 6,6 g
Lactose vrij
Vlees - minder dan 3€
Lunch

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

Kalfsgehakt
500 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Wortelen | Bos | Verpakt
Delhaize Wortelen | Bos | Verpakt
1 st
2
19
Doperwten | Extra fijn 2+1
Bonduelle Doperwten | Extra fijn 2+1
3 x 140 gr
Promo
3
30
Bonen | Extra fijn | Verpakt
Delhaize Bonen | Extra fijn | Verpakt
200 gr
1
79
Bonen | Chili
Santa Maria Bonen | Chili
410 gr
2
75
Tomatenpuree
Cirio Tomatenpuree
680 gr
3
45
Tomaten | Concentraat | Bio
Delhaize Tomaten | Concentraat | Bio
140 gr
Bio
    0
    99
    Spaghetti
    Bertagni Spaghetti
    500 gr
    3
    85
    Paneermeel
    Anco Paneermeel
    200 gr
    0
    67
    Gevogelte | Fond | Licht
    Delhaize Gevogelte | Fond | Licht
    22 cl
    3
    99
    Bouillon Original | Groenten | 12 Bouillonblokjes
    Knorr Bouillon Original | Groenten | 12 Bouillonblokjes
    120 gr
    -20% voor 3
    2
    25
    Kruiden | Oregano
    Santa Maria Kruiden | Oregano
    5 gr
    2
    95
    Kruiden | Look | Granulaat
    Delhaize Kruiden | Look | Granulaat
    50 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    62

    Reeds in je keuken

    Witte uien | Netje
    Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    99
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    39
    Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    38 gr
    1
    19
    Zeezout | Fijn | Jodium
    Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    0
    69
    Totaal:
    €28,80