Gevulde zoete aardappelen met spinazie en geitenkaas
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 800 g zoete aardappelen
- 3 uien
- 200 g jonge spinazieblaadjes
- 1 takje rozemarijn
- 3 takjes tijm
- 240 g geitenkaas Chevridou
- 5 el olijfolie
- 690 g tomaat in blokjes (uit blik)
- peper
- zout
- 100 g hazelnoten (voor de dukkah)
- 50 g sesamzaadjes (voor de dukkah)
- 50 g zonnebloempitten (voor de dukkah)
- 50 g pompoenpitten (voor de dukkah)
- 1/2 el korianderzaadjes (voor de dukkah)
- 1/2 kl zwartepeperbollen (voor de dukkah)
- 1 el gerookte paprika (voor de dukkah)
- fleur de sel (voor de dukkah)
- 800 g zoete aardappelen
- 3 uien
- 200 g jonge spinazieblaadjes
- 1 takje rozemarijn
- 3 takjes tijm
- 240 g geitenkaas Chevridou
- 5 el olijfolie
- 690 g tomaat in blokjes (uit blik)
- peper
- zout
- 100 g hazelnoten (voor de dukkah)
- 50 g sesamzaadjes (voor de dukkah)
- 50 g zonnebloempitten (voor de dukkah)
- 50 g pompoenpitten (voor de dukkah)
- 1/2 el korianderzaadjes (voor de dukkah)