Recept zoekresultatenGevulde zoete aardappelen met spinazie en geitenkaas
Recept zoekresultatenGevulde zoete aardappelen met spinazie en geitenkaas
Delhaize logo
  • Gevulde zoete aardappelen met spinazie en geitenkaas
    A

Gevulde zoete aardappelen met spinazie en geitenkaas

door Line Couvreur
Gevulde zoete aardappelen met spinazie en geitenkaasA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g zoete aardappelen
  • 3 uien
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • 1 takje rozemarijn
  • 3 takjes tijm
  • 240 g geitenkaas Chevridou
  • 5 el olijfolie
  • 690 g tomaat in blokjes (uit blik)
  • peper
  • zout
  • 100 g hazelnoten (voor de dukkah)
  • 50 g sesamzaadjes (voor de dukkah)
  • 50 g zonnebloempitten (voor de dukkah)
  • 50 g pompoenpitten (voor de dukkah)
  • 1/2 el korianderzaadjes (voor de dukkah)
  • 1/2 kl zwartepeperbollen (voor de dukkah)
  • 1 el gerookte paprika (voor de dukkah)
  • fleur de sel (voor de dukkah)
  • 800 g zoete aardappelen
  • 3 uien
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • 1 takje rozemarijn
  • 3 takjes tijm
  • 240 g geitenkaas Chevridou
  • 5 el olijfolie
  • 690 g tomaat in blokjes (uit blik)
  • peper
  • zout
  • 100 g hazelnoten (voor de dukkah)
  • 50 g sesamzaadjes (voor de dukkah)
  • 50 g zonnebloempitten (voor de dukkah)
  • 50 g pompoenpitten (voor de dukkah)
  • 1/2 el korianderzaadjes (voor de dukkah)