Terugroeping product:"Dobbels vlees" verpakkingsprobleem voor 7 referenties.Meer info >

Recept zoekresultatenGevuld brood in papillot en gegrilde berloumi
Recept zoekresultatenGevuld brood in papillot en gegrilde berloumi
Delhaize logo
  • Gevuld brood in papillot en gegrilde berloumi
    Nutri-Score C

Gevuld brood in papillot en gegrilde berloumi

door Jeroen De Pauw
Gevuld brood in papillot en gegrilde berloumiC
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1,2 kg kerstomatenmix
  • 3 lente-uitjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 Turks brood
  • 500 g Berloumi
  • 50 g parmigiano
  • 1 dl olijfolie
  • 2 el gedroogde oregano
  • peper
  • zout
  • 1,2 kg kerstomatenmix
  • 3 lente-uitjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 Turks brood
  • 500 g Berloumi
  • 50 g parmigiano
  • 1 dl olijfolie
  • 2 el gedroogde oregano
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 20 min. + 15 min. kooktijd
1
Snijd de tomaten in 2, snipper de lente-uitjes fijn en hak de teentjes knoflook grof. Leg alles samen in een kom en voeg de olijfolie, de oregano, de geraspte parmigiano, peper en zout toe. Meng.
2
Snijd het brood overlangs in 2, haal er wat kruim uit aan de 2 kanten, vul de basis met de tomatenbereiding en sluit het brood. Maak een reuzenpapillot met een vel aluminiumpapier dat je met een vel bakpapier bedekt en wikkel er het brood in. Bak het brood 15 min. op de barbecue, met het rooster op de hoogste stand.
3
Snijd de kaas in dikke sneetjes en gril ze kort aan de 2 kanten op de barbecue. Serveer de kaas met het gevulde brood.
1
Snijd de tomaten in 2, snipper de lente-uitjes fijn en hak de teentjes knoflook grof. Leg alles samen in een kom en voeg de olijfolie, de oregano, de geraspte parmigiano, peper en zout toe. Meng.
2
Snijd het brood overlangs in 2, haal er wat kruim uit aan de 2 kanten, vul de basis met de tomatenbereiding en sluit het brood. Maak een reuzenpapillot met een vel aluminiumpapier dat je met een vel bakpapier bedekt en wikkel er het brood in. Bak het brood 15 min. op de barbecue, met het rooster op de hoogste stand.
3
Snijd de kaas in dikke sneetjes en gril ze kort aan de 2 kanten op de barbecue. Serveer de kaas met het gevulde brood.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 207 kcal - Vetten: 13,1 g - Koolhydraten: 13,6 g - Vezels: 1,7 g - Eiwitten: 7,8 g
Vegetarisch
Barbecue
Hoofdgerecht
Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Brood
1

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kerstomaten | Rood
Delhaize Kerstomaten | Rood
5 × 250 gr
3 voor €5
1
99
Gele uien | Netje
Delhaize Gele uien | Netje
500 gr
1
99
Halloumi kaas | Basilicum
Alambra Halloumi kaas | Basilicum
3 × 200 gr
3
29
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
79
Kruiden | Oregano
Santa Maria Kruiden | Oregano
5 gr
2de tegen -50%
2
95

Reeds in je keuken

Look | Netje | Bio
Delhaize Look | Netje | Bio
100 gr
Bio
    1
    29
    Olijfolie | Classico
    Bertolli Olijfolie | Classico
    75 cl
    -20%
    10
    04
    €12,55
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    2de tegen -50%
    4
    29
    Kruiden | Zout | Berg | Molen
    Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
    140 gr
    2de tegen -50%
    6
    35
    Totaal:
    €27,55