Rigatoni met kip, spekreepjes en tomatensaus met groenten
door Gema Gomez


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g kippenborstfilet
- 100 g gerookte spekreepjes
- 350 g wortelen
- 2 preistokken
- 2 blikken (van 400 g) tomatenblokjes
- 2 teentjes knoflook
- 350 g rigatoni
- 6 el olijfolie
- 1 gevogeltebouillonblokje
- 1 el Provençaalse kruiden
- peper
- zout
- 400 g kippenborstfilet
- 100 g gerookte spekreepjes
- 350 g wortelen
- 2 preistokken
- 2 blikken (van 400 g) tomatenblokjes
- 2 teentjes knoflook
- 350 g rigatoni
- 6 el olijfolie
- 1 gevogeltebouillonblokje
- 1 el Provençaalse kruiden
- peper
- zout