Gevogeltenacho’s met yoghurtsaus
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 gekookte gerookte kalkoenfilet (of ± 170 g restjes gebraden kalkoen of kip)
- 1 rode ui
- 1 avocado
- 1/2 rode peper
- 1/2 limoen
- 1/4 bussel koriander
- 250 g rode kidneybonen
- 3 tarwebloemwraps
- 125 g natuuryoghurt
- 1 blik (van 400 g) gepelde tomatenblokjes
- 2 el olijfolie
- 1 kl cajun- of tacokruidenmix
- peper
- zout
- 1 gekookte gerookte kalkoenfilet (of ± 170 g restjes gebraden kalkoen of kip)
- 1 rode ui
- 1 avocado
- 1/2 rode peper
- 1/2 limoen
- 1/4 bussel koriander
- 250 g rode kidneybonen
- 3 tarwebloemwraps
- 125 g natuuryoghurt
- 1 blik (van 400 g) gepelde tomatenblokjes
- 2 el olijfolie
- 1 kl cajun- of tacokruidenmix
- peper
- zout
