• Gevogeltenacho’s met yoghurtsaus
    Nutri-Score A

Gevogeltenacho’s met yoghurtsaus

door Jeroen De Pauw
Gevogeltenacho’s met yoghurtsausA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 gekookte gerookte kalkoenfilet (of ± 170 g restjes gebraden kalkoen of kip)
  • 1 rode ui
  • 1 avocado
  • 1/2 rode peper
  • 1/2 limoen
  • 1/4 bussel koriander
  • 250 g rode kidneybonen
  • 3 tarwebloemwraps
  • 125 g natuuryoghurt
  • 1 blik (van 400 g) gepelde tomatenblokjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 kl cajun- of tacokruidenmix
  • peper
  • zout
  • 1 gekookte gerookte kalkoenfilet (of ± 170 g restjes gebraden kalkoen of kip)
  • 1 rode ui
  • 1 avocado
  • 1/2 rode peper
  • 1/2 limoen
  • 1/4 bussel koriander
  • 250 g rode kidneybonen
  • 3 tarwebloemwraps
  • 125 g natuuryoghurt
  • 1 blik (van 400 g) gepelde tomatenblokjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 kl cajun- of tacokruidenmix
  • peper
  • zout