Gegrilde Ierse tomahawk in een mosterd- en kruidenkorstje
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 Ierse tomahawks
- 3 cm gember
- 1 bussel lente-ui
- 1 bussel koriander
- 1 bussel dragon
- 1 bussel basilicum
- 1 bussel bieslook
- 1 bussel munt
- 250 g mosterd op oude wijze
- 4 el olijfolie
- peper
- zout
- 2 Ierse tomahawks
- 3 cm gember
- 1 bussel lente-ui
- 1 bussel koriander
- 1 bussel dragon
- 1 bussel basilicum
- 1 bussel bieslook
- 1 bussel munt
- 250 g mosterd op oude wijze
- 4 el olijfolie
- peper
- zout