Croque-monsieur met spinazie en Gouda OudenDijk, tomatensalade
door Gema Gomez


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 plakjes beenham
- 300 g jonge spinazie
- 4 tomaten San Marzano
- 1 ui
- 2 lente-uien
- 25 g walnoten
- 8 dikke sneetjes boerenbrood
- 5 sneetjes jonge OudenDijkgouda
- 1,5 el ciderazijn
- 8 el olijfolie
- peper
- zout
- 4 plakjes beenham
- 300 g jonge spinazie
- 4 tomaten San Marzano
- 1 ui
- 2 lente-uien
- 25 g walnoten
- 8 dikke sneetjes boerenbrood
- 5 sneetjes jonge OudenDijkgouda
- 1,5 el ciderazijn
- 8 el olijfolie
- peper
- zout