Gemarineerde zalm met kruiden, tartaarsaus


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g zalmfilets zonder vel
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 250 g kerstomaten
- 350 g trostomaten
- 1 bussel lente-ui
- 4 takjes tijm
- 1 el rietsuiker
- 2 el olijfolie
- peper
- 10 g kervel (voor de marinade en de tartaar)
- 4 takjes dragon (voor de marinade en de tartaar)
- 8 takjes bladpeterselie (voor de marinade en de tartaar)
- 10 g bieslook (voor de marinade en de tartaar)
- 10 g dille (voor de marinade en de tartaar)
- 1 biocitroen (voor de marinade en de tartaar)
- 125 g yoghurt natuur (voor de marinade en de tartaar)
- 2 el kappertjes (voor de marinade en de tartaar)
- 125 g mayonaise (voor de marinade en de tartaar)
- 4 el olijfolie (voor de marinade en de tartaar)
- peper en zout (voor de marinade en de tartaar)
- 700 g zalmfilets zonder vel
- 200 g gepelde grijze garnalen
- 250 g kerstomaten
- 350 g trostomaten
- 1 bussel lente-ui
- 4 takjes tijm
- 1 el rietsuiker
- 2 el olijfolie
- peper
- 10 g kervel (voor de marinade en de tartaar)
- 4 takjes dragon (voor de marinade en de tartaar)
- 8 takjes bladpeterselie (voor de marinade en de tartaar)
- 10 g bieslook (voor de marinade en de tartaar)
- 10 g dille (voor de marinade en de tartaar)
- 1 biocitroen (voor de marinade en de tartaar)