Door de invoering van herbruikbare plooiboxenis de beschikbaarheid van de tijdslots tijdelijk beperkt. We danken u voor uw begrip.Meer weten

Terugroeping product:«Depo-Ei CV» mogelijke aanwezigheid van SalmonellaMeer info >

Recept zoekresultatenSalade van rauwe en geroosterde kerstomaten, aardbeien en mozzarella
Delhaize logo
  • Salade van rauwe en geroosterde kerstomaten, aardbeien en mozzarella
    B

Salade van rauwe en geroosterde kerstomaten, aardbeien en mozzarella

Salade van rauwe en geroosterde kerstomaten, aardbeien en mozzarellaB
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g kerstomaten
  • 25 g rucola
  • 25 g jonge spinazieblaadjes
  • 500 g aardbeien
  • 1 citroen
  • 1/2 bussel Thaise basilicum
  • 1/2 bussel koriander
  • 4 takjes oregano
  • 4 bollen mozzarella di bufala
  • 25 g parmigiano
  • 2 el balsamicoazijn
  • ½ kl + 1 el kristalsuiker
  • 5 el olijfolie
  • Espelettepeper
  • peper
  • 500 g kerstomaten
  • 25 g rucola
  • 25 g jonge spinazieblaadjes
  • 500 g aardbeien
  • 1 citroen
  • 1/2 bussel Thaise basilicum
  • 1/2 bussel koriander
  • 4 takjes oregano
  • 4 bollen mozzarella di bufala
  • 25 g parmigiano
  • 2 el balsamicoazijn
  • ½ kl + 1 el kristalsuiker
  • 5 el olijfolie
  • Espelettepeper
  • peper

Begin met koken

: 30 min.
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de helft van de tomaten in een ovenschaal, prik er gaatjes in en meng ze met 1 el olijfolie, zout en 1/2 kl suiker. Schuif ze 25 min. in de oven.
2
Mix 4 aardbeien met het sap van de citroen, 1 el suiker, de azijn, 4 el olijfolie, Espelettepeper naar eigen smaak, peper en zout.
3
Snijd de aardbeien en de rest van de tomaten in 2. Dresseer ze in een grote schaal met de geroosterde tomaten, de rucola, de jonge spinazieblaadjes, plukjes koriander en plukjes basilicum. Leg er de mozzarellabollen bovenop en snijd ze oppervlakkig in 4 open. Kruid met peper en zout. Werk af met parmigianoschilfers, besprenkel met dressing en serveer.
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de helft van de tomaten in een ovenschaal, prik er gaatjes in en meng ze met 1 el olijfolie, zout en 1/2 kl suiker. Schuif ze 25 min. in de oven.
2
Mix 4 aardbeien met het sap van de citroen, 1 el suiker, de azijn, 4 el olijfolie, Espelettepeper naar eigen smaak, peper en zout.
3
Snijd de aardbeien en de rest van de tomaten in 2. Dresseer ze in een grote schaal met de geroosterde tomaten, de rucola, de jonge spinazieblaadjes, plukjes koriander en plukjes basilicum. Leg er de mozzarellabollen bovenop en snijd ze oppervlakkig in 4 open. Kruid met peper en zout. Werk af met parmigianoschilfers, besprenkel met dressing en serveer.
Nutritionele informatie
B
Voor 100g van het bereide recept: Energie: Energie: 570 kcal • Vetten: 39 g • Koolhydraten: 21 g • Vezels: 4 g • Eiwitten: 30 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Voor 100g van het bereide recept: Energie: Energie: 570 kcal • Vetten: 39 g • Koolhydraten: 21 g • Vezels: 4 g • Eiwitten: 30 g
Vegetarisch
Romantisch diner,Brunch
Lente,Zomer
Voorgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Piment d'espelette

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kerstomaten | Rood
Delhaize Kerstomaten | Rood
2 × 250 gr
3 voor €5
1
99
Rucola | Rode biet
Delhaize Rucola | Rode biet
75 gr
1
79
Spinazie | Bio
Delhaize Spinazie | Bio
100 gr
Bio
    2
    19
    Aardbei
    Delhaize Aardbei
    2 × 250 gr
    4
    49
    Citroen | 1 st
    Delhaize Citroen | 1 st
    1 st
    0
    69
    Basilicum | Verpakt
    Delhaize Basilicum | Verpakt
    20 gr
    1
    55
    Koriander | Verpakt
    Delhaize Koriander | Verpakt
    20 gr
    1
    55
    Kruiden | Oregano
    Santa Maria Kruiden | Oregano
    5 gr
    2
    95
    Mozzarella | Bol
    Delhaize Mozzarella | Bol
    125 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    80
    Parmigiano reggiano | BOB
    Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
    100 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    59
    Suiker | Fijn | Kristal
    Delhaize Suiker | Fijn | Kristal
    1 kg
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    75

    Reeds in je keuken

    Azijn | Balsamico | Modena
    Delhaize Azijn | Balsamico | Modena
    50 cl
    2
    09
    Olijfolie | Classico
    Bertolli Olijfolie | Classico
    75 cl
    2de tegen -30%
    12
    55
    Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
    Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Korrels
    50 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    49
    Totaal:
    €27,82