1
Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de helft van de tomaten in een ovenschaal, prik er gaatjes in en meng ze met 1 el olijfolie, zout en 1/2 kl suiker. Schuif ze 25 min. in de oven.
2
Mix 4 aardbeien met het sap van de citroen, 1 el suiker, de azijn, 4 el olijfolie, Espelettepeper naar eigen smaak, peper en zout.
3
Snijd de aardbeien en de rest van de tomaten in 2. Dresseer ze in een grote schaal met de geroosterde tomaten, de rucola, de jonge spinazieblaadjes, plukjes koriander en plukjes basilicum. Leg er de mozzarellabollen bovenop en snijd ze oppervlakkig in 4 open. Kruid met peper en zout. Werk af met parmigianoschilfers, besprenkel met dressing en serveer.
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de helft van de tomaten in een ovenschaal, prik er gaatjes in en meng ze met 1 el olijfolie, zout en 1/2 kl suiker. Schuif ze 25 min. in de oven.
2
Mix 4 aardbeien met het sap van de citroen, 1 el suiker, de azijn, 4 el olijfolie, Espelettepeper naar eigen smaak, peper en zout.
3
Snijd de aardbeien en de rest van de tomaten in 2. Dresseer ze in een grote schaal met de geroosterde tomaten, de rucola, de jonge spinazieblaadjes, plukjes koriander en plukjes basilicum. Leg er de mozzarellabollen bovenop en snijd ze oppervlakkig in 4 open. Kruid met peper en zout. Werk af met parmigianoschilfers, besprenkel met dressing en serveer.