Pastinaakpuree, gepocheerd ei en grijze garnalen


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g gepelde grijze garnalen
- 4 eieren
- 8 el slaolie
- 1 el olijfolie
- 1 bussel bieslook
- 4 takjes bladpeterselie
- peper
- 3 pastinaken (± 500 g) (voor de puree)
- 500 g bloemige aardappelen (voor de puree)
- 20 g boter (voor de puree)
- peper en zout (voor de puree)
- 500 g gepelde grijze garnalen
- 4 eieren
- 8 el slaolie
- 1 el olijfolie
- 1 bussel bieslook
- 4 takjes bladpeterselie
- peper
- 3 pastinaken (± 500 g) (voor de puree)
- 500 g bloemige aardappelen (voor de puree)
- 20 g boter (voor de puree)
- peper en zout (voor de puree)