Rappel de produit :«8 mini raw cakes van het merk Nats Rawline» verkeerde houdbaarheidsdatum op etiketEn savoir plus >

Recept zoekresultatenChili met eieren
Delhaize logo
  • Chili met eieren
    A

Chili met eieren

Chili met eierenA
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 afgestreken koffielepel chilipoeder
  • 1 c à s afgestreken koffielepel komijn
  • 1 afgestreken koffielepel suiker
  • bladpeterselie, fijngehakt
  • 2 blikken rode bonen natuur (240 g, uitgelekt gewicht)
  • 1 bokaal passata (680 g)
  • 1 grote ui
  • 4 eieren
  • 1 gele paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 feuille laurier
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 rode paprika
  • 1 afgestreken koffielepel chilipoeder
  • 1 c à s afgestreken koffielepel komijn
  • 1 afgestreken koffielepel suiker
  • bladpeterselie, fijngehakt
  • 2 blikken rode bonen natuur (240 g, uitgelekt gewicht)
  • 1 bokaal passata (680 g)
  • 1 grote ui
  • 4 eieren
  • 1 gele paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 feuille laurier
  • 3 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 rode paprika

Begin met koken

1
Snij de paprika’s in blokjes en snipper de ui fijn en fruit ze in de olie in een diepe pan.
2
Voeg na 5 min. de geperste knoflookteentjes toe, het laurierblad, de suiker en de specerijen.
3
Meng 1 min., voeg dan de passata toe.
4
Zet een deksel op de pan en laat 10 min. op heel zacht vuur sudderen.
5
Voeg de uitgelekte en onder koud water gespoelde bonen toe.
6
Laat nog 2 min. stoven, breng op smaak en verwijder het laurierblad.
7
Breek een ei in een tas, maak een ondiep kuiltje in de saus en laat er het ei in glijden.
8
Doe hetzelfde met de overige eieren, kruid de eieren met peper en zout en zet het deksel op de pan.
9
Laat een kleine 10 minuten op heel zacht vuur sudderen, de tijd nodig om de eiwitten te laten stollen.
10
Dien warm op, bestrooid met gehakte bladpeterselie.
11
Serveer met knapperig brood en gemalen cheddar.
1
Snij de paprika’s in blokjes en snipper de ui fijn en fruit ze in de olie in een diepe pan.
2
Voeg na 5 min. de geperste knoflookteentjes toe, het laurierblad, de suiker en de specerijen.
3
Meng 1 min., voeg dan de passata toe.
4
Zet een deksel op de pan en laat 10 min. op heel zacht vuur sudderen.
5
Voeg de uitgelekte en onder koud water gespoelde bonen toe.
6
Laat nog 2 min. stoven, breng op smaak en verwijder het laurierblad.
7
Breek een ei in een tas, maak een ondiep kuiltje in de saus en laat er het ei in glijden.
8
Doe hetzelfde met de overige eieren, kruid de eieren met peper en zout en zet het deksel op de pan.
9
Laat een kleine 10 minuten op heel zacht vuur sudderen, de tijd nodig om de eiwitten te laten stollen.
10
Dien warm op, bestrooid met gehakte bladpeterselie.
11
Serveer met knapperig brood en gemalen cheddar.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 382; energie (kCal): 91; vetten (g): 4,1; verzadigde vetten (g): 0,8; koolhydraten (g): 8,1; suikers (g): 2,6; vezels (g): 2,6; eiwitten (g): 4,7; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 355,26
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 382; energie (kCal): 91; vetten (g): 4,1; verzadigde vetten (g): 0,8; koolhydraten (g): 8,1; suikers (g): 2,6; vezels (g): 2,6; eiwitten (g): 4,7; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 355,26
Zuid-Amerikaans
Vegetarisch
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Paprika | Geel
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kruiden | Chili Con Carne
Delhaize Kruiden | Chili Con Carne
53 gr
1
59
Kruiden | Komijn | Gemalen
Delhaize Kruiden | Komijn | Gemalen
38 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
75
Suiker | Fijn | Kristal
Delhaize Suiker | Fijn | Kristal
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
75
Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Bonen | Rode
Hak Bonen | Rode
240 gr
1+1 gratis
3
29
Tomato Frito
Heinz Tomato Frito
780 gr
-34% voor 6
1
75
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Kruiden | Laurierblaadjes
Santa Maria Kruiden | Laurierblaadjes
4 gr
2
15
Paprika | Rood
Delhaize Paprika | Rood
1 st
1
09

Reeds in je keuken

Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
99
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Olijfolie | Cucinare
Filippo Berio Olijfolie | Cucinare
1 l
2+1 gratis
13
99
Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
38 gr
1
19
Totaal:
€15,55